Termeni și condiții

Condiții generale pentru utilizarea acestui siteNeptun Olimp Resort şi-a deschis site-ul www.neptunolimpresort.ro pentru a-şi informa turiștii care au vizitat deja stațiunile Neptun și Olimp cât și viitorii turiști. Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos („Condiţii generale”), precum şi de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesaţi site-ul, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit şi necondiţionat Condiţiile Generale, care prevalează asupra oricărei alte înţelegeri pe care aţi putea-o avea deja cu Neptun Olimp Resort.


Drepturi de proprietate intelectuală


Neptun Olimp Resort este deţinătorul site-ului de faţă. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile precum şi toate lucrările integrate în acest site sunt proprietatea Neptun Olimp Resort , a proprietarilor de hoteluri, restaurante si alte unitati de distractie din Neptun, Olimp sau Mangalia sau unor parteneri ai Neptun Olimp Resort.

Reproducerile, pe hârtie sau digitale, ale site-ului sus menţionat  sunt autorizate cu condiţia ca acestea să fie destinate unei folosinţe strict personale, excluzând orice utilizare în scopuri publicitare şi/sau comerciale şi/sau de informare, astfel încât să se conformeze dispoziţiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuală.

Cu excepţia dispoziţiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare parţială sau integrală a site-ului , indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrări şi modele de autovehicule care îl compun, fără a se fi obţinut în prealabil autorizaţia de la Neptun Olimp Resort, este strict interzisă şi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.


Drepturi de marcă

Numele Neptun Olimp Resort, logo-ul (blazon)  Neptun Olimp Resort sunt mărci înregistrate de către Neptun Olimp Resort.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor mărci fără a fi obţinut în prealabil autorizaţie de la Neptun Olimp Resort sau de la titularii respectivi constituie INFRACŢIUNE ce se pedepseşte conform legilor în vigoare.


Actualizarea condiţiilor generale


Neptun Olimp Resort îşi rezervă dreptul de a modifica şi actualiza în orice moment accesul la site, precum şi Condiţiile Generale. Aceste modificări şi actualizări sunt opozabile/aplicabile utilizatorului de îndată ce au fost postate pe site; prin urmare, utilizatorul trebuie să se raporteze în mod regulat la această rubrică pentru a verifica Condiţiile Generale în vigoare.

 
Neptun - Olimp, Constanţa, România
© Toate drepturile rezervate 2011-2012 Neptun-Olimp Resort
Contact Design & development REQUEST dot RO